X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

ANKARA'DA EN İYİ WEB TASARIM YAPAN FİRMA

Ankara'da en iyi Web Tasarım yapan firma arıyorsanız doğru yerdesiniz...

Cogen Yazılım, diğer firmaların aksine hazır şablon ve hazır tasarımlar kullanmaz. Tamamen kullanıcıya özel tasarımlar yaparak, kullanıcıya sunulur onay doğrultusunda kodlanmaya başlanır. Müşterilerimizle 7/24 kesintisiz iletişim sağlayarak, istek ve talepleri yerine getirmekteyiz. Yönetim paneline sahip web sitelerimiz ile kendi web sitenizi sizler yönetin. Sınırsız içerik girmenize olanak tanıyarak, sitenizin yöneticisi olmanızı sağlıyoruz.  Anahtar kelimelerinizi sektörünüze uygun seçerek ve ek olarak SEO çalışması yaparak, sitenizin Google aramalarında üst sıralara çıkmasını sağlıyoruz.

Web siteniz, firmanızın dijital ortamdaki kimliğidir. Son yıllarda tamamen dijital ortama akın edildiğinden, siz de bu sürece bizimle ayak uydurabilirsiniz. Ürünlerinizi tanıtmak ve internet ortamında satışını gerçekleştirmek istiyorsanız E-Ticaret Sistemlerimizi alabilir ve rakiplerinize fark atabilirsiniz. Hazır paket yanı sıra müşteriye özel E-Ticaret sistemleri yaparak, çok yönlü bir E-Ticaret e sahip olabilirsiniz.

Ankara'da Cogen Yazılım ile çalışın, senelerce Google kriterlerini sağlayan ve daima alt yapısını güncelleyen Web sitenize sahip olun !

ANKARA WEB TASARIMINDA SUNULAN HİZMETLER

Sadece göze hitap eden tasarımlar yerine, işlevselliği ile de ön planda olan tasarımlar yaparak, kullanıcılarınıza rahat bir kullanım imkanı sunuyoruz.

Responsive tasarımlar yaparak Web Sitenizin masaüstü, mobil cihazlar ve tablet boyutlarına uyumlu olacak şekilde kodlama yapıyoruz.

Web Sitenizin yöneticisi siz olacaksınız.. Cogen Yazılım Yönetici Panelinizden sitenize istediğiniz gibi müdahale edebilirsiniz.

SEO uyumlu tasarımlarımız sayesinde, web sitenizi üst sıralara çıkarıyoruz. 

Sınırsız Mail kurulumu ile kurumsal mail adreslerinizi sizler için alarak kurulumunu sağlıyoruz.

BİZE ULAŞIN

Bize 0545 501 27 34 şirket hattımızdan, 0312 378 17 18 sabit hattımızdan, destek@cogen.com.tr mail adresimizden ulaşarak başvurmanız halinde görüşme sağlayabiliriz.

  • İlk görüşme ile iş hedeflerinizi ele alarak, isteklerinizi değerlendirerek bir hedef haritası çizilir.
  • Aklınızdaki ve hayalinizdeki Tasarımı ortaya çıkarıyoruz.
  • Onayınızdan sonra yazılım aşaması başlar ve sağlam altyapı ile kodlama yapılır.
  • İlk içeriklerinizi sizler için sitenize girişini sağlıyoruz.
  • Son adımda onay vermeniz durumunda sitenizi yayına alıyoruz.
  • Yönetim Paneli bilgilerinizi sizlere sunuyoruz, böylece sitenizi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım