Jira Service Management, Atlassian tarafından geliştirilen ve sağlanan işletmeler için popüler bir hizmet tezkere yönetimi (incident management) ve iş akışı otomasyon yazılımıdır. Bu platform, IT destek ekipleri, operasyon ekipleri ve geliştirme ekipleri arasındaki işbirliğini artırmayı hedefler, böylece daha etkili bir şekilde müşteri taleplerine ve iç hizmet ihtiyaçlarına yanıt verebilirler.
Detaylı BilgiTemp Mail servisleri, belirli bir süre geçici olarak kullanılabilecek geçici e-posta adresleri sağlayan online platformlardır. Genellikle, bu tür servisler ücretsiz olarak sunulur ve kayıt gerektirmezler.
Detaylı BilgiSendGrid, dijital pazarlamada önemli bir rol oynayan bir bulut tabanlı bir e-posta teslimat ve yönetim hizmetidir. 2009 yılında Isaac Saldana, Jose Lopez, ve Tim Jenkins tarafından kurulan SendGrid, işletmelerin e-posta kampanyalarını daha etkili bir şekilde yönetmelerine ve müşterilerle etkileşim kurmalarına olanak tanır. Şu anda Twilio'nun bir parçası olarak hizmet vermektedir.
Detaylı BilgiTypeScript, Microsoft tarafından geliştirilen ve sürdürülen açık kaynak bir programlama dilidir. JavaScript'in bir üst kümesi olarak tasarlanmıştır, yani geçerli bir JavaScript kodu aynı zamanda geçerli bir TypeScript kodu olarak kabul edilir. TypeScript, JavaScript'e statik tipleme özellikleri ekler. Bu, geliştiricilerin hataları daha erken aşamalarda tespit etmesine, kodun daha anlaşılır olmasına ve büyük projelerde daha iyi bir organizasyon sağlamasına yardımcı olur.
Detaylı Bilgi"Everything" programı, Windows işletim sistemi için tasarlanmış hızlı bir dosya arama aracıdır. Bu program, dosya ve klasör isimlerini anında bulmak için kullanılır. Veri tabanını oluşturduktan sonra, sistem üzerindeki tüm dosyaları ve klasörleri neredeyse anlık olarak arayabilir ve sonuçları gösterebilir. Büyük miktarda dosya ve klasörle çalışan kullanıcılar için zamandan tasarruf sağlar ve dosya yönetimini kolaylaştırır.
Detaylı BilgiWinMerge, metin dosyaları, klasörler ve zip arşivleri arasındaki farklılıkları görsel bir şekilde karşılaştırmak ve birleştirmek için kullanılan açık kaynaklı bir araçtır. Metin dosyalarındaki farklılıkları kolayca belirleyebilir ve çözebilir, ayrıca klasörler arasındaki farklılıkları da tespit edip senkronize edebilir. Windows işletim sistemi için tasarlanmıştır ve kullanıcıların kod versiyonları, kopyalar arasındaki farkları kolayca anlamalarına ve yönetmelerine yardımcı olur. WinMerge, geliştiriciler, belge yazarları ve herhangi bir metin-tabanlı dosya üzerinde çalışan herkes için oldukça faydalı bir araçtır.
Detaylı BilgiJira Software, Atlassian tarafından geliştirilen ve takımların iş akışlarını düzenlemelerine, projeleri yönetmelerine ve yazılım geliştirme süreçlerini takip etmelerine yardımcı olan bir proje yönetimi aracıdır. Özellikle Agile (Çevik) çalışma metodolojileri ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcılar, görevleri planlamak, atamak, izlemek ve raporlamak için Jira Software'ı kullanabilirler. Ayrıca, takımların işbirliğini artırma ve projelerin durumunu gerçek zamanlı olarak takip etme konusunda da yardımcı olur.
Detaylı BilgiTailwind CSS, web geliştiricileri arasında popüler bir yardımcı program ilkeli (utility-first) CSS çerçevesidir (framework). Web uygulamaları ve siteleri için hızlı ve verimli bir şekilde duyarlı (responsive) tasarımlar oluşturmayı amaçlar. Geleneksel CSS yazım şeklinden farklı olarak, Tailwind CSS, stil belirlemek için doğrudan HTML elemanlarının içine sınıflar ekleyerek çalışır. Bu yaklaşım, tekrar tekrar benzer CSS kurallarını yazma gereksizliğini ortadan kaldırır ve geliştirme sürecini hızlandırır.
Detaylı BilgiStrapi, açık kaynaklı bir Headless CMS (İçerik Yönetim Sistemi) platformudur. Geliştiricilere içerik yönetimi ve API hizmetleri sağlayarak web siteleri, mobil uygulamalar ve diğer dijital ürünler için veri merkezli uygulamalar geliştirmelerine olanak tanır. "Headless" terimi, CMS'in içerik sunum katmanından (yani, kullanıcı arayüzünden) ayrı olarak çalıştığı anlamına gelir; bu, CMS'in API üzerinden içeriği sağladığı ve içeriğin herhangi bir front-end teknolojisiyle sergilenebileceği anlamına gelir.
Detaylı BilgiYazılım geliştirme sürecinde, bir projenin başarılı bir şekilde tamamlanabilmesi için gereksinimlerin doğru bir şekilde tanımlanması ve yönetilmesi çok önemlidir. Gereksinimler, genellikle iki ana kategoriye ayrılır: Fonksiyonel Gereksinimler (Functional Requirements) ve Fonksiyonel Olmayan Gereksinimler (Non-Functional Requirements).
Detaylı BilgiYazılım geliştirme bağlamında "ETC" genellikle "Estimated Time to Completion" (Tamamlanma Süresinin Tahmini) anlamına gelir. Bu terim, bir proje, görev ya da iş paketinin tamamlanmasının ne kadar süreceğine dair tahminleri ifade eder. Yöneticiler ve ekip üyeleri, projelerin planlanması ve takvimlendirilmesi sırasında ETC kullanır. Bu, kaynakların etkili bir şekilde tahsis edilmesine, süreçlerin iyileştirilmesine ve projenin zamanında tamamlanmasını sağlamaya yardımcı olur.
Detaylı BilgiLean yazılım geliştirme, Lean imalat ve Toyota Üretim Sistemi'nden esinlenilerek oluşturulan ve "daha azla daha fazlasını başarma" felsefesine dayanan bir yazılım geliştirme yöntemidir. Ana odak noktası, değer akışını müşterilere mümkün olan en kısa sürede ve en az israf ile sağlamaktır. Lean yaklaşımı, süreçlerin optimizasyonu ve israfın (gereksiz iş, gereksiz bekleme süreleri, gereksiz özellikler vb.) azaltılması yoluyla yazılım geliştirme sürecini daha verimli ve etkili hale getirmeyi amaçlar.
Detaylı BilgiRUP (Rational Unified Process), yazılım geliştirmede kullanılan işlem odaklı bir çerçeve yöntemidir. 1990'ların sonlarında Rational Software tarafından geliştirilen bu metodoloji, bir proje boyunca farklı evreleri tanımlar ve her biri için özel süreçler, görevler, ve teslimatlar sağlar. RUP, büyük ölçekli yazılım projelerini yönetmek ve teslim etmek için bir rehber niteliği taşıyan, yinelemeli ve artımlı bir yaklaşım benimser.
Detaylı BilgiFDD, Yazılım geliştirmede kullanılan "Feature-Driven Development" (Özellik Odaklı Geliştirme) yaklaşımının kısaltmasıdır. 1990'ların sonunda Jeff De Luca ve Peter Coad tarafından geliştirilen bu yöntem, özellikle büyük ölçekli yazılım projelerinde karmaşıklığı yönetmek ve ürünün zamanında teslimini sağlamak için tasarlanmıştır.
Detaylı BilgiDSDM (Dynamic Systems Development Method), çevik (agile) projelendirme ve yazılım geliştirme süreçlerini desteklemek için tasarlanmış kapsamlı bir yöntem ve çerçevedir. 1990'ların başlarında, zamanında ve bütçe içinde kaliteli yazılım teslimatını sağlamak amacıyla oluşturulmuş ve çevik metodolojiler arasında önemli bir yere sahiptir. DSDM, özellikle projelerin gereksinimlerin sık sık değiştiği ve zamanla bütçenin kritik olduğu durumlar için tasarlanmıştır.
Detaylı BilgiExtreme Programming (XP), yazılım geliştirme süreçlerinde kalite ve verimliliği artırmak amacıyla tasarlanmış bir çevik (agile) metodolojisidir. 1990'ların sonlarında Kent Beck tarafından geliştirilen bu yöntem, özellikle değişken müşteri gereksinimleri ve hızlı teslimat beklentileriyle karşı karşıya kalan projeler için uygundur. XP, yüksek düzeyde müşteri katılımı, sürekli geri bildirim, sürekli teslimat ve mükemmelleştirmeyi vurgular.
Detaylı BilgiKanban, Japonca'da "görsel işaret" veya "kart" anlamına gelir ve Toyota'nın 1940'lı yıllarda üretim süreçlerinde verimliliği ve etkinliği artırmak amacıyla geliştirdiği bir yönetim metodu olan "Just-In-Time" üretim sisteminden türemiştir. Yazılım geliştirme alanında, Kanban çevik (agile) ve yalın (lean) prensipleri benimseyerek, görevlerin görsel şekilde yönetilmesini ve akış düzeninin optimize edilmesini sağlayan bir yöntem olarak kullanılmaktadır.
Detaylı BilgiCrystal, Alistair Cockburn tarafından geliştirilen ve insan etkileşimine vurgu yapan, çevik (agile) yazılım geliştirme metodolojileri ailesidir. Crystal ailesi, projenin boyutu, önemi, kritikliği ve takımların dinamiklerine göre farklılık gösteren bir dizi metodolojiden oluşur. Her bir metodoloji, belirli bir renkle adlandırılır (örneğin, Crystal Clear, Crystal Yellow, Crystal Orange) ve proje özelliklerine göre özelleştirilebilir.
Detaylı BilgiScrum, yazılım geliştirme süreçlerinde sıkça kullanılan, çevik (agile) yazılım geliştirme metodolojilerinden biridir. Temelde, büyük ve karmaşık yazılım projelerini daha küçük parçalara bölerek ve bu parçaları tekrar eden süreçler (iterasyonlar/sprintler) aracılığıyla geliştirilmesini önerir. Scrum, proje yönetimi ve ürün geliştirmede verimliliği artırmayı, süreç üzerinde esneklik sağlamayı ve takım çalışmasını teşvik etmeyi amaçlar.
Detaylı BilgiAgile (Çevik), yazılım geliştirme süreçlerinde esneklik, hız ve müşteri ihtiyaçlarına duyarlılık üzerine odaklanan bir yönetim ve geliştirme metodolojisidir. 2001 yılında yayımlanan Agile Manifesto ile resmi olarak tanımlanmıştır ve yazılım geliştirmede daha etkili ve verimli olmayı amaçlar.
Detaylı BilgiAgile Manifesto, yazılım geliştirme süreçlerini iyileştirmek amacıyla birtakım prensip ve değerleri tanımlayan bir bildirgedir. 2001 yılında yazılım endüstrisinden 17 bağımsız yazılım geliştiricisi, Utah'taki Snowbird kayak merkezinde buluşarak geleneksel, ağır ve sıkı yazılım geliştirme metodolojilerinin alternatifi olacak bir yaklaşım üzerinde anlaştı. Bu toplantının sonucunda "Agile Software Development Manifesto" ya da kısaca "Agile Manifesto" ortaya çıktı.
Detaylı BilgiWaterfall (Şelale) proje yönetimi, yazılım geliştirmede kullanılan geleneksel bir yöntemdir. Bu model, projenin aşamalı ve sıralı bir şekilde ilerlemesi üzerine kuruludur; her aşama tamamlandığında bir sonraki aşamaya geçilir ve geriye dönüş genellikle mümkün değildir veya çok zordur. Waterfall modeli, 1970'lerin başında Winston W. Royce tarafından tanıtıldı ve yazılım geliştirme sürecini daha öngörülebilir ve yönetilebilir hale getirmek için tasarlanmıştır.
Detaylı BilgiAçık kaynak kodlu bir CSS framework'u olan Bootstrap, yeni versiyonu olan Bootstrap 5'i piyasa sürdü.Bootstrap 4 versiyonundan sonra köklü değişikliğe gidilerek yeni özellikler eklenmesinin yanı sıra, mevcut özelliklerini de kaldırmıştır.
Detaylı BilgiHosting veya Barındırma, bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların, resimlerin veya dokümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir bilgisayarda tutulmasıdır. Barındırma hizmeti web sitesinde bulundurulmak istenen içeriğin yüklendiği ve web sayfasının arka yüzüdür.
Detaylı BilgiAlan adı, bir Web sitesinin İnternet'teki adı ve adresidir. Bu adres olmadan bir İnternet kullanıcısı Web sitesine sadece IP adresiyle ulaşabilir. Örneğin şu anda gezmekte olduğunuz sitenin alan adı wikipedia.org tur. Alan adları IP adresi denilen, bilgisayarların (sunucuların/serverların) birbirini tanımasını sağlayan numara sisteminin daha basitleştirilmiş ve akılda kalması için kelimelerle ifade edilmiş halidir.
Detaylı BilgiE-postalarınızı daha sonra gönderilecek şekilde planlayabilirsiniz. Gönderme zamanı planlanmış e-postalar, planlanan zamandan birkaç dakika sonra gönderilebilir.
Detaylı BilgiBu videoda React Native üzerinde oluşturduğumuz projemizi Android platformu için yayına hazır bir şekilde nasıl APK alacağımızı anlattım.
Detaylı Bilgi1- Ayarlar'dan parolalar ve hesaplar seçeneğine tıklayın.
Detaylı Bilgi1- Android cihazınızında ayarlar'a sonra hesaplar seçeneğine tıklıyoruz.
Detaylı Bilgi1- Microsoft Outlook 2010 programında bulunan “Dosya” menüsünden “Açık” sekmesinin altındaki “Al” seçeneğini açıyoruz.
Detaylı BilgiGoogle sadece siteye yönlendiren aramalardan ibaretmiş gibi gözükse de , aramamızı kolaylaştıran 8 farklı yöntemler blog detayımızda...
Detaylı BilgiTüm sektördeki firmaların kendine ait bir logosu bulunmaktadır. Marka bilinirliğinizi arttırmak, ürün yelpazenizi tanıtmak ve kampanyalarınızı duyurmak istiyorsanız uygun fiyatlı broşürler yaptırabilirsiniz...
Detaylı BilgiAçılımı 'Internet of Things' dir. Türkçe karşılığı ise 'Nesnelerin İnterneti' dir...
Detaylı BilgiAçık kaynak kodlu yazılımlar genellikle bir şirket tarafından değil, vakıf veya geliştiriciler tarafından meydana getirilen yazılımlardır. Bu yazılımlar bilgisayar kullanıcılarının faydası düşünülerek hazırlanmış ve geliştirilmiştir...
Detaylı Bilgicom.tr alan adını tescil etme yetkisi ODTÜ'ye aittir. Gerekli başvurular yapıldığında kayıt altına alınır. İstediğiniz alan adını sorgulayarak daha önce alınıp alınmadığına bakmanız gerekir. Daha önce herhangi bir marka, firma ve şahıs almamış ise işlemlerinize devam edebilirsiniz. İstediğiniz alan adı için gerekli ödemenizi de yapmış olmanız gerekir...
Detaylı BilgiStarlink, doğrudan uydudan internet hizmeti veren ve bu hizmeti sağlayacak olan firmanın adıdır. Dünya'nın çevresine konumlanmış olan mini uydular sayesinde, yüksek hızda ve düşük gecikmede internet hizmeti sağlamayı amaçlar...
Detaylı BilgiGoogle Trends, aranan kelimelerin hangi tarihte ne sıklıkla aratıldığını gösteren ücretsiz bir Google servisidir. İstediğiniz zaman aralığındaki popüler aramaları ve güncel konuları görebilir, ayrıca hangi lokasyonda daha çok aratıldığının istatistiğini görebilirsiniz...
Detaylı BilgiGoogle Ads, Google'ın sunmuş olduğu bir reklamcılık hizmetidir. 2019'da Google AdWords olan ismini kısaltarak Google Ads'ye çevirmişlerdir. Şu an 1 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Google’ın arama sonuçlarında, iş ortağı sitelerde veya Youtube’da reklamlarınızı göstermenizi sağlayan bir online pazarlama aracıdır. Kurumsal web sitenize, E-ticaret sitenize Google Ads ile reklam vererek sitenizin üst sıralara çıkmasını sağlayabilirsiniz...
Detaylı BilgiKlavye kısayolları günlük hayatınızda işinizi kolaylaştırmaya ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Mouse ile yaptığınız işlemleri birkaç tuş yardımı ile kolay bir şekilde yapabilirsiniz...
Detaylı BilgiÖnemli bir iş için hazırladığınız raporların bir şekilde silindiğini düşünürseniz bu raporları kurtarmak için bir yöntem bulmalısınızdır. Bazı sebepler ise çeşitli virüsler, insan kaynaklı hatalar ve belgelerinizi barındırdığınız hard diskinizin arızalanması olabilir. Dosyalarımız tamamen silinir mi yoksa silsek bile bilgisayarda kalır mı?
Detaylı BilgiTanıtım toplasına "Bu akşam ülkemiz adına tarihi bir dönüm noktasına şahitlik ediyoruz" denerek başlandı...
Detaylı BilgiÖzel yazılım, standart paket yazılım değildir. Kendi içerisinde cevabı barındırmaktadır aslında. Tamamen firmaya, müşterinin isteklerine ve ihtiyaçlarına odaklı bir yazılım türüdür. Kullanıcının ihtiyaç tablosu çıkartılır ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda kodlama yapılır...
Detaylı BilgiTelefonunuzdan veya bilgisayarınızdan ziyaret ettiğiniz web siteleri bazı bilgilerinizi kaydedip, tekrar ziyaret ettiğinizde bu bilgilerinizi okuyabilirler. Bu bilgilerin kaydedildiği dosyalara çerez (cookie) denir...
Detaylı BilgiIP (İnternet Protokolü), ağ donanımımızın bir adresidir. İnternete bağlanan her cihazın kendine ait bir IP adresi vardır. İnsanların parmak izleri gibi, bütün IP adresleri de benzersizdir. Bilgisayarınızı ağınızdaki ve dünyanın her yerindeki diğer cihazlara bağlamanıza yardımcı olur.
Detaylı BilgiWeb siteniz dijital dünyadaki kimliğinizdir. Bu yüzden müşterileriniz firmanızla ilgili ilk izlenimleri sitenizin tasarımına bakarak oluştururlar. Bu yüzden tasarlarken ve kodlarken nelere dikkat etmelisiniz...
Detaylı BilgiAdres Kayıt Sistemi; yerleşim yeri ve diğer adres bilgilerinin “Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelikte” belirlenmiş standartlara uygun olarak oluşturulmasını, oluşturulan adreslerin Ulusal Adres Veri Tabanında güncel olarak tutulmasını, adres bilgileriyle kişi bilgilerinin eşleştirilmesini ve adres bilgilerinin güvenli olarak paylaşılmasını sağlayan sistemdir. İkametgah ve kurum işlemleri için hayata geçirilen Adres Kodu uygulaması ile artık her şey daha kolaylaşmakta. Gün geçtikçe ilerleyen teknolojiye ayak uyduran kurum ve kuruluşlarımızdan yeni bir proje daha hayata geçirildi. Açık adreslerimizin de artık kendi kimlik numaraları var.. Adres Kodunu tüm vatandaşlar kendi TC numarası ile adres.nvi.gov.tr sitesinden sorgulayabilirler.
Detaylı Bilgi1999 yılında Microsoft daha önce geliştirdiği MS-DOS’u geliştirme işleminden vazgeçtiği için bu arada oluşacak boşluğu gidermek amacıyla FreeDOS geliştirilmiştir. GNU Genel Kamu Lisansı kapsamında geliştirilen bu sistem DOS tabanlı bir işletim sistemi olarak bilinmektedir. Bu sistemin ilk geliştirilme amacı DOS sistemi ile uyumlu bir işletim sistemine ulaşmaktır. Yeni bir bilgisayar satın aldığımızda önemli etkenlerden biri de işletim sistemidir. Peki, Windows yerine FreeDOS bulunan bilgisayarların farkı nedir? Açıkçası FreeDOS nedir? FreeDos bilgisayar özellikleri nedir? Bilgisayar satın aldığımız zaman en ince detayına kadar inceleyip, en iyi özelliklere sahip olup olmadığını araştırıyoruz. Genelde bilgisayar satıcı firmaların daha iyi fiyata ve yüksek performans sunmak için kullanılan FreeDOS bilgisayarda kurulu bir işletim sisteminin olmadığını gösterir.
Detaylı BilgiPandemi süresi boyunca yaşama tarzımız, çalışma şeklimiz, eğitim alma durumumuz tamamen değişime uğradı. Evden çalışma yapmak zorunda kaldığımız bu süreçte sunum yapmak, derslere katılmak, toplantılara katılmak tamamen dijital ortam üzerinde olmaya başladı. Bu prosedür sonucunda tüm çalışmaları uzaktan bağlantı sunabilen uygulamalara olan ihtiyaç arttı. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip bazı uygulamalar da mevcut. Bu bloğumuzda ekran paylaşımı ile kullanılabilecek uygulamaları açıklayacağız.
Detaylı BilgiSanal gerçeklik oyunlarının pek çok eğlenceli örneği var; sanal hız trenleri, bilardo ve uzay keşfi olsun, sanal gerçekliğin sağlık hizmetleri, iş dünyası ve hatta pazarlamada sunacağı çok şey var. Gerçek hayat sonuçlarıyla bir VR deneyimi için neşter tutan bir meslektaşın yardımıyla başka bir ülkeden sizi ameliyat eden bir cerrah ne olacak? Hayalinizdeki düğünü, uçuşlara hiç para harcamadan sanal dünyada deneyimleyebilirsiniz. Belki de bir VR simülatörü aracılığıyla, uzay keşfinin en zorlu kısımlarında deneyimleyebilirsiniz veya en çılgın rüyalarınızda asla yapmayacağınız bir şeyi yapabilirsiniz. Sanal gerçeklik dünya çapında birçok işletme, sağlık hizmeti sağlayıcısı ve birey için bir gerçeklik haline geliyor.
Detaylı BilgiCovid-19 salgını sonrasında tüm dünyada çalışma şekli değişti. Pandemi ile birlikte işlerimizi uzaktan ,evden yapmaya başladık. Böylece internet kullanıcı sayısı arttı ve artmaya da devam etmekte. 2021'in Dijital Dönüşüm yılı olacak ve hayatımız, yaşayış tarzlarımız değişime uğradı. 2021 yılında veri analitiğinden yapay zekaya, ofis çalışma hayatından eğitime, çağrı merkezlerinden e-Dönüşüme kadar birçok alanda yenilik hayatımıza girmeye başladı. Geleceğin meslekleri arasında yer alan yazılım geliştirme için siz de kendinizi yazılım alanında geliştirerek çalışma alanı oluşturabilirsiniz.
Detaylı BilgiSSL Sertifikası kredi kartı bilgileri, isim ve adres gibi özel bilgilerin çalınmasını engelleyen bir güvenlik teknolojisidir. Bu bağlantı, sunucu ve istemciler arasındaki verilerin gizli kalmasını ve bütünlüğünü korumasını sağlar. Çoğunlukla bu sertifika türü Mail sunucuları, Web sunucuları, Mesajlaşma sistemleri üzerinde kullanılmaktadır. SSL Sertifikası kullanıcılar ile web siteleri arasındaki veriyi özel bir anahtar yöntemi ile şifreler, böylece zararlı amaç güden kullanıcılar verilerinizi bozamaz ve değiştiremezler.
Detaylı BilgiSon zamanlarda en çok tartışılan, Avrupa ülkelerini hariç tutarak sadece Türkiye'yi ele alan gizlilik sözleşmesi ilkeleri tüm kullanıcılar tarafından tepki ile karşılandı. 8 Şubat'ta geçerli olacak yeni Gizlilik İlkelerini geri çektiğini söylese de bir çok kullanıcının aklında soru işareti bıraktı. Özellikle şirketin kullanıcı verilerini Facebook ve türevleriyle payalaşacak olması, kullanıcıları bir hayli tedirgin etmiş bulunmakta.Gizlilik sözleşmesinin amacı, kullanıcıların tüm verilerine erişebilir durumda olması, bunları kullanıp işleyebilmesi, yasal zemin altında yapılabilir hale getirmesidir. Bu ilkelere göre kullanıcılara ait bir çok veri, Facebook ile paylaşılacak olmasıydı.
Detaylı BilgiAlan adı, markanızdır.Alan adı seçmek şirket ismi seçmeye benzer –etraflıca kafa yormayı ve düşünmeyi gerektirir. Alan adınız internetteki yüzünüzdür ve bu nedenle hem işinize uygun hem de bulunması ve tanıtımı kolay bir isim seçmeniz önemlidir.
Detaylı BilgiKurumsal SEO Hizmetleriyle Satışlarınızı ve Potansiyel Müşterilerinizi Hızlandırın
Detaylı BilgiCogen Yazılım, yazılım ve programlama alanlarında web tasarım, özel yazılım, e-ticaret, mobil uygulama, arama motoru optimizasyonu ve proje danışmanlığı alanlarında sizlere hizmet sunmaktadır.
Detaylı BilgiOutlook programını çalıştırıyoruz. Daha önce hiç kurulum yapmadıysanız gelen sayfada ileriyi tıklıyoruz. Daha önce kurulum yaptıysanız Dosya -> Hesap Ekle menüsünden e-posta ekle diyoruz. Sonra gelen sayfada ileriyi tıklıyoruz.
Detaylı BilgiGoogle Webmaster Tools, Google’ın site sahipleri için sunduğu yönetim araçlarıdır. Google Webmaster Tools (Google Web Yöneticisi Araçları) servisi, Google tarafından tüm web sitesi yöneticilerine ücretsiz olarak sunulan ve web sitesi yöneticilerinin siteleri hakkında var olan problemleri tespit etmelerine yarayan bir sistemdir.
Detaylı Bilgi“Lideri, takipçilerden ayıran inovasyondur.” diyor, Steve Jobs. Peki, siz inovasyonun neresindesiniz veya inovasyon sizin için nerede duruyor? Yeniliklere ayak uydurmak için teknolojiyi ve dijital dünyayı yeterince takip edebiliyor musunuz veya bu süreçte yeterince adım attığınızı hissediyor musunuz?
Detaylı BilgiGoogle Play Store dışında, başka bir yerden Telefonunuza Uygulama yüklemek için Telefonunuzda küçük bir ayarlama yapmanız gerekmektedir. Bazı Uygulamalar çeşitli nedenlerden dolayı Google Play Store’da bulunmaz.
Detaylı BilgiE-Ticaret , herhangi bir ürün ve servisin internet kanalları kullanarak online olarak satışının yapılmasıdır. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte işletmeler satışlarını internet ortamına da taşıyıp satış ağlarını büyüterek gelir elde etmeye başladılar. E-Ticaret ucuz girdi ve iş gücü , daha az maliyet gibi sebeplerden de enflasyon oranlarının azalmasına yol açtı.
Detaylı BilgiBir uygulamayı App Store’da dağıtmak için bir Apple Developer hesabına abone olmanız gerekir. Apple Geliştirici Programı yıllık ücreti $99 USD’dir.
Detaylı BilgiCogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.