X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

E-Ticaret

İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte işletmeler satışlarını internet ortamına da taşıyıp satış ağlarını büyüterek gelir elde etmeye başladılar. E-Ticaret ucuz girdi ve iş gücü , daha az maliyet gibi sebeplerden de enflasyon oranlarının azalmasına yol açtı.

Günün her saatinde satış yapabildiğiniz online mağazanızda zaman ve iş gücünden tasarruf ederek daha yüksek kar oranları elde edebilirsiniz.

Müşterilerinize sağladığınız kullanım kolaylığı ile satış oranlarınızı artırıp, müşterilerinizden anında geri dönüş alabilirsiniz.

Cogen Yazılım farkıyla sanal mağazanızı açalım internet ticaretinin avantajlarla dolu dünyasına güçlü bir giriş yapın !

COGEN YAZILIM İLE RAKİPLERİNİZDEN BİR ADIM ÖNDE OLUN

Firmalarınız için oluşturduğumuz E-Ticaret sitenizde fiyat farkında göre , varyanta göre, marka sıralamasına göre filtreleme işlemlerinizi rahatça yapabilir ve kullanıcıya kolaylık sağlayabilirsiniz. Öne çıkardığınız ürünlerinizi seçebilir , ürünlerinize kampanya ekleyebilir ve tüm bunları anasayfanızda görüntüleyebilirsiniz.

Kendi E-Ticaret sisteminiz ile satışlarını kontrol edebilir stoklarınızı güncel tutabilirsiniz. Eğer bir E-Ticaret siteniz var ise firmanızın 7/24 açık bir şubesi var demektir. 

Elektronik ortamda saniyeler içinde veriler aktarıldığından zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca sanal mağazanız maddi yükünüzü azaltabilir. 

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım