X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

ANKARA'DA WEB SİTESİ YAPTIRMAK İSTİYORUM

Ankara'da Web Sitesi yaptırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Cogen Yazılım, 10 seneyi aşkın tecrübesi ile Kurumsal Web SitesiE-Ticaret Sitesi, SEO Hizmetlerini sizlere sunmaktadır.


Diğer firmaların aksine hazır site yapmak yerine firmaya özel tasarım ve kodlama ile Google Kriterlerine uygun siteler kodlamaktayız. Referanslarımız yaptığımız E-Ticaret Sistemleri, CRM Sistemleri, özel yazılımlar, mobil uygulamalar, Seo çalışmaları, Web tasarımlarımızdır. Tüm hizmetlerimize 'COGEN YAZILIM HİZMETLERİ' linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz sadece isteklerinizi belirtin, biz sizler için hayalindeki tasarımı gerçekleştirerek projeye dökelim!

Ankara'da bulunan bir firma iseniz ve kesintisiz iletişim kurarak sitemi yaptırmak istiyorum diyorsanız, Cogen Yazılım sizler için 7/24 kesintisiz destek sağlar.

Web siteniz, dijital ortamdaki kurumsal kimliğinizdir. Web Tasarım'ı ve kodlaması ne kadar düzgünse, ortaya çıkan kaliteli bir proje sonucu daha çok kitleye ulaşabilir ve markanızın değerini arttırabilirsiniz.  Pandemi dolayısıyla dijital ortama kayan ticaret sektöründe siz de yerinizi almak istiyorsanız yaptıracağınız E-Ticaret Sisteminiz ile rakiplerinizden bir adım önde olarak, maliyetinizi arttırabilirsiniz.


WEB TASARIMINDA SUNULAN AYRICALIKLAR

Sadece göze hitap eden tasarımlar yerine, işlevselliği ile de ön planda olan tasarımlar yaparak, kullanıcılarınıza rahat bir kullanım imkanı sunuyoruz.

Responsive tasarımlar yaparak Web Sitenizin masaüstü, mobil cihazlar ve tablet boyutlarına uyumlu olacak şekilde kodlama yapıyoruz.

Web Sitenizin yöneticisi siz olacaksınız.. Cogen Yazılım Yönetici Panelinizden sitenize istediğiniz gibi müdahale edebilirsiniz.

SEO uyumlu tasarımlarımız sayesinde, web sitenizi üst sıralara çıkarıyoruz. 

Sınırsız Mail kurulumu ile kurumsal mail adreslerinizi sizler için alarak kurulumunu sağlıyoruz.

PROFESYONEL ŞEKİLDE WEB SİTELERİNİZİ TAMAMLIYORUZ

Bize 0545 501 27 34 şirket hattımızdan, 0312 378 17 18 sabit hattımızdan, destek@cogen.com.tr mail adresimizden ulaşarak başvurmanız halinde görüşme sağlayabiliriz.

  • İlk görüşme ile iş hedeflerinizi ele alarak, isteklerinizi değerlendirerek bir hedef haritası çizilir.
  • Aklınızdaki ve hayalinizdeki Tasarımı ortaya çıkarıyoruz.
  • Onayınızdan sonra yazılım aşaması başlar ve sağlam altyapı ile kodlama yapılır.
  • İlk içeriklerinizi sizler için sitenize girişini sağlıyoruz.
  • Son adımda onay vermeniz durumunda sitenizi yayına alıyoruz.
  • Yönetim Paneli bilgilerinizi sizlere sunuyoruz, böylece sitenizi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım