X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

GOOGLE ADS NEDİR? NASIL KULLANILIR?

<a href="https://ads.google.com/intl/tr_tr/home/">Google Ads</a>, Google'ın sunmuş olduğu bir reklamcılık hizmetidir.2019'da Google AdWords olan ismini kısaltarak. <a href="https://ads.google.com/intl/tr_tr/home/">Google Ads</a>'ye çevirmişlerdir. Şu an 1 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır.

Google’ın arama sonuçlarında, iş ortağı sitelerde veya Youtube’da reklamlarınızı göstermenizi sağlayan bir online pazarlama aracıdır. Kurumsal web sitenize, E-ticaret sitenize <a href="https://ads.google.com/intl/tr_tr/home/">Google Ads</a> ile reklam vererek sitenizin üst sıralara çıkmasını sağlayabilirsiniz.

NEDEN GOOGLE ADS İLE REKLAM VERMELİYİM?

Bir işletme sahibiyseniz ya da hizmet sektöründe bulunuyorsanız daha çok satış yapmak, daha fazla aranmak ve markanızın yaygınlaşmasını  istiyorsanız tüm isteklerinizi reklam vererek sağlayabilirsiniz.

Ürünlerinizin maliyetlerini, operasyonel giderleri de bildiğiniz sürece reklama ayırdığınız bütçenin karşılığını net olarak görebilirsiniz.

Pandemi dolayısıyla internet kullanımı kat kat artmasıyla beraber, sizler de işletmelerinizi dijital ortamda bulundurabilirsiniz.

Dijital ortamda bulunan firmanız için Google Ads ile reklam çıkmayı deneyin ve markanızın yayılmasını sağlayın.

Reklam verdiğiniz siteniz için Google sitenizin sıralamasını üst sıralara taşıyarak daha görünür olmanızı sağlayacaktır.

Reklam vermek isteyen kullanıcı, yayınlanmasını istediği reklamı 'Başlık, Reklam Metni, Url' girerek bir bütçe belirler.

Vermek istediğiniz reklamı lokasyon seçerek, hangi ülke veya şehirde gözükmesini istiyorsanız seçtiğiniz lokasyona göre ayarlayabilirsiniz.

Arama motoru reklamlarının temelinde anahtar kelimeler vardır. Kullanıcılara hangi arama sorgusunda reklam göstermek istediğinizi belirleyeceğiniz anahtar kelimelerle seçebilirsiniz.

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım