X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

SİLİNEN DOSYALARI GERİ GETİRME PROGRAMLARI

Önemli bir iş için hazırladığınız raporların bir şekilde silindiğini düşünürseniz bu raporları kurtarmak için bir yöntem bulmalısınızdır.

Bazı sebepler ise çeşitli virüsler, insan kaynaklı hatalar ve belgelerinizi barındırdığınız hard diskinizin arızalanması olabilir.

Dosyalarımız tamamen silinir mi yoksa silsek bile bilgisayarda kalır mı? Bazıları dosyalar silinse bile 'ayak izleri' bıraktığını iddia ediyor.

Aşağıdaki program ile silinen dosyalarını geri kurtarma şansınız bulunur;

EaseUS Data Recovery Wizard

15 yılı aşkın süredir kullanıcılarına hizmet veren <a href="https://tr.easeus.com/">EaseUS</a> %99 oranında veri kurtarma garanti eder.

Dünya genelinde 72 milyondan fazla kullanıcısı bulunan <a href="https://tr.easeus.com/">EaseUS</a> Data Recovery Wizard, hem Windows  hem de Mac cihazlar için hizmet veriyor.

Sadece veri kurtarmak için değil, veri yedekleme, bölüm yönetimi, veri aktarımı ve daha birçok amaç için kullanılan uygulama, gelişmiş veri tarama algoritması ile kaçırmak istemeyeceğiniz bir uygulama.

<a href="https://tr.easeus.com/">EaseUS</a>, risksiz veri kurtarma yazılımıdır; tüm kurtarma projenizi, olması gerektiği gibi çalıştırır ve veri kaybı oluştuğunda kaybolmuş dosyalarınızı hemen kurtarır. EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı, diğer veri kurtarma yazılımlarından daha derinlere inerek dosya kurtarma verimliliğini garanti etmektedir.

1) Uygulmayı indirdiğinizde ekranın üst kısmında 'Deleted Files' adlı bir tarama sonucu bulunmaktadır. Bu bölüm sizin daha önceden silinen dosyalarınızı barındırır.

2)Hangi dosyanızı geri getirmek istiyorsanız seçmeniz gerekiyor.

3)Seçtiğiniz dosyalardan sonra 'Recover' seçeneğine tıklayın.

4)Nereye kaydedeceğinizi seçin. Kısa süre sonra işlem başlayacaktır ve dosyalarınıza erişebileceksiniz.

Piriform Recuva

<a href="https://www.ccleaner.com/tr-tr/ccleaner">CCleaner</a> uygulamasını geliştiren firma tarafından geliştirilmiştir. Piriform tarafından geliştirilen <a href="https://www.ccleaner.com/tr-tr/ccleaner">CCleaner</a> ve Recuva uygulamaları, dilediğiniz taktirde aynı anda yüklenerek hem temizlik yapıyor hem de silinen dosyalarınızı geri getirme işlemini başarı ile yerine getiriyor. Tıpkı <a href="https://www.ccleaner.com/tr-tr/ccleaner">CCleaner</a> uygulaması gibi Türkçe dil desteği bulunan Recuva, kullanımı oldukça kolay olan arayüzü ile silinen dosyaları geri getirme işlemini kolayca yapıyor.


1) Uygulamayı çalıştırın ve 'ileri butonuna tıklayın'.

2)Hangi türde dosyalarınızı kurtarmak istediğinizi seçebilirsiniz. Dilerseniz tüm seçenekleri seçebilirsiniz.

3)Bu adımda silinen dosyalarınızın en son hangi yolda bulunduğunu seçmeniz gerekiyor.

4)Kurtarmak istediğiniz dosyanızı seçerek 'Recover' seçeneğine tıklayınız ve nereye kaydolacağını seçin.

5)Böylece silinen dosyanız kurtulmuş olacaktır.

TestDisk

TestDisk güçlü ve özgür bir veri kurtarma yazılımıdır. Öncelikli olarak, yazılım hataları, çeşitli virüsler veya kullanıcı hataları (yanlışlıkla disk tablosunu silmek gibi) nedeniyle silinmiş disk bölümlerini kurtarmaya ve/veya önyüklenemez hale gelmiş diskleri tekrar önyüklenebilir hale getirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. TestDisk kullanarak disk tablosu kurtarmak gerçekten çok kolaydır.

TestDisk sadece ileri düzey kullanıcılar değil başlangıç seviyesindeki kullanıcılar tarafından da kolaylıkla kullanılabilir. Veri kurtarmak teknikleri hakkında az bilgisi olan veya hiç bilgisi olmayan kullanıcılar TesDisk yazılımını kullanarak önyükleme yapmayan bir sürücü hakkında detaylı bilgi alabilir, daha sonra bu bilgileri detaylı inceleme için ileri düzeydeki başka bir kullanıcıya gönderebilir. Veri kurtarma tekniklerine daha aşina olan kullanıcılar tarafından TestDisk yerinde kurtarma yönünden faydalı bir araç olarak görülmektedir.

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım