X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

WinMerge Ne İşe Yarar ve Kurulumu Nasıl Yapılır?

WinMerge, metin dosyaları, klasörler ve zip arşivleri arasındaki farklılıkları görsel bir şekilde karşılaştırmak ve birleştirmek için kullanılan açık kaynaklı bir araçtır. Metin dosyalarındaki farklılıkları kolayca belirleyebilir ve çözebilir, ayrıca klasörler arasındaki farklılıkları da tespit edip senkronize edebilir. Windows işletim sistemi için tasarlanmıştır ve kullanıcıların kod versiyonları, kopyalar arasındaki farkları kolayca anlamalarına ve yönetmelerine yardımcı olur. WinMerge, geliştiriciler, belge yazarları ve herhangi bir metin-tabanlı dosya üzerinde çalışan herkes için oldukça faydalı bir araçtır.First File Description

WinMerge Kurulumu

WinMerge İndirme: WinMerge'ü kurmak için öncelikle WinMerge web sitesine gidin ve "İndir" bölümünden işletim sistemine uygun olan sürümü indirin.

Kurulum Dosyasını Çalıştırma: İndirilen kurulum dosyasını (örneğin, WinMerge-2.16.12-Setup.exe) çift tıklayarak çalıştırın.

Kurulum Dilini Seçme: Kurulum sihirbazı açıldığında, uygun dilini seçin ve "OK" butonuna basın.

Lisans Sözleşmesi: Lisans sözleşmesini okuyun, eğer kabul ediyorsanız "Kabul ediyorum" seçeneğini işaretleyin ve "İleri" butonuna tıklayın.

Kurulum Türünü Seçme: Standart kurulum genellikle çoğu kullanıcı için yeterli olacaktır. Ancak özel bir kurulum istiyorsanız, "Özel" seçeneğini belirleyerek ilerleyebilirsiniz.

Kurulum Konumu: Kurulumun yapılacağı klasörü seçin. Varsayılan konum genellikle uygundur, fakat değiştirmek isterseniz "Gözat" butonunu kullanabilirsiniz.

Ek Ayarlar: Kurulum sihirbazının sonraki adımlarında, WinMerge’ün başlangıçta açılmasını isteyip istemediğiniz gibi ek ayarları yapabilirsiniz.

Kurulumu Tamamlama: Tüm seçenekleri gözden geçirdikten sonra "Yükle" butonuna basın. Kurulum tamamlandığında, "Bitir" butonuna tıklayarak kurulum sihirbazını kapatabilirsiniz.

WinMerge artık kullanıma hazırdır. Kurulumdan sonra, WinMerge’ü açabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. İki dosya veya klasörü karşılaştırmak için, program içindeki ilgili seçenekleri kullanarak karşılaştıracak dosyaları veya klasörleri seçin.

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım