X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

MOBİL UYGULAMA

Mobil uygulamalar, fikirlerinizi dijitale dökmenin firmanızın geleceğine yönelik en önemli yatırımlarıdır.
Günlük hayatın cebe sığan bilgisayarları mobil telefonlarımız, hayatımızı kolaylaştıracak birçok uygulama barındırıyor içerisinde. Aslında düşününce cep telefonu, bilgisayarlar ve işletim sistemleri ios fazla ne yapabilir veya ne kadar vakit geçirebilirsiniz ki?
Bu bakış açısıyla baktığımız görüyoruz ki mobil uygulamalar da hayatımızın bir parçası.

MOBİL UYGULAMA ALANLARI

Mobil uygulamalar ile birçok farklı alanda hizmet verebilir, projeler üretebilir, hayatımızı kolaylaştıran çözümler sunabilir ve firmanızı tanıtabilirsiniz. Bununda birçok farklı alan ve uygulama ile yapabilirsiniz. 

E-Ticaret Mobil Uygulama

Eğitim Kurumları İçin Mobil Uygulama

Dernek Mobil Uygulama

Nakliye Kurye Mobil Uygulama

Kafe Ve Restoranlar İçin Mobil Uygulama

Emlakçılar İçin Mobil Uyulama

Kuaför Ve Güzellik Salonları İçin Mobil Uygulama

Sağlık Merkezleri İçin Mobil Uygulama

Fitness Ve Spor Kulüpleri İçin Mobil Uygulama

Kendi Projeleriniz İçin Mobil Uygulamalar

Bu liste çok daha detaylandırılabilir ve çeşitlendirilebilir. Cogen Yazılım size ait özel yazılım mobil uygulamalar geliştirerek dijitalleşme yolunuzda size destek olur.

MOBİL UYGULAMADA COGEN YAZILIM'I NEDEN TERCİH ETMELİSİN

Cogen Yazılım mobil uygulama alanında 10 yılı aşkın tecrübesi ile, alanlarında profesyonel tekniker, grafiker ve mühendis kadrosu ile sizlere hizmet vermektedir. 

Mobil uygulamanız üzerinde titizlikle çalışarak size ve kullanıcılarınıza basit, anlaşılabilir, hızlı ve kaliteli çalışma sonucu çıkarır. 

Cogen Yazılım Android ve IOS mobil uygulama yazılımları ile size ihtiyacınıza yönelik çözümler üretir.

Neden Mobil Uygulama

Markalaşmak

Firmanızın 

Para Kazanın

Mobil uygulamanızdan verdiğiniz reklamlar ile para kazanabilirsiniz.

Daha Geniş Müşteri Kitlesi

Potansiyel müşterilerinizi yakalamak ve farklı platformlar ile onlara ulaşmak için dijital dünyaya daha fazla zaman ayırın.

Kendini Pazarlama

Artık el broşürleri gibi sadece yakın çevrenize firmanızı pazarlama devri kapandı. Ülkemizin bir yanına hizmet verebileceğiniz gibi bu dünyanın 4 bir yanına da olabilir.  

Rakiplerinizin Önüne Geçin

Farklı platformlar kullanarak daha çok müşterinin size kolayca ulaşabilmesi sağlayarak rakiplerinizin önüne geçin.

IOS UYGULAMA GELİŞTİRME

IOS işletim sistemi Apple firmasına aittir ve en çok kullanılan iki işletim sisteminden biridir. Iphone, Ipad gibi Apple ürünlerinde kullanılan bu işletim sistemi için yazılan uygulamalar yine Apple’ın sanal mağazası olan App Store'da kullanıma sunulur. IOS alt yapısı ile kodlanan bu yazılımlar Iphone uygulama geliştirme olarak tanımlanabilir. Cogen Yazılım ihtiyacınıza yönelik IOS uygulamayı profesyonel ekibi ile size özel tasarlar ve kodlar. 

ANDROID UYGULAMA GELİŞTİRME

Akıllı telefonların ve tabletlerinin büyük bir çoğunluğunun kullandığı işletim sistemi, Android işletim sistemidir. Google'ın geliştirdiği açık kaynak kodlu bu Android sistemin sanal mağazası Google Play Store'dur. Android tabanlı yazılan uygulamalar buraya yüklenir ve kullanıcıyla ulaştırılır. Cogen Yazılım ihtiyacınıza yönelik Android uygulamayı profesyonel ekibi ile size özel tasarlar ve kodlar.

İŞİMİZİ PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE YAPIYORUZ

Android ya da IOS mobil uygulama için bize başvurmanız halinde en kısa sürede akılcı çözümlerle sizlere mobil uygulama hizmetimizi veriyoruz. Cogen Yazılım'ın mobil uygulama hizmetinden yaralanmak için başvurmanız halinde aşağıdaki süreçleri birlikte takip edeceğiz.

01

İlk görüşme Bu görüşmede iş hedeflerinizi ele alarak ne istediğinizi, ulaşmak istediğiniz kitleyi, kullanmak istediğiniz işletim sistemini ve mobil uygulamanızdan beklentilerinizi konuşarak bir sonuca varırız.

Beyin Fırtınası Bu görüşme şirket içinde yapılan alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilir. Burada sizden edindiğimiz istek ve bilgiler doğrultusunda mobil uygulamanızı geliştirmek için bir plan çıkarılır. Sektörünüze ait araştırma verileri ve potansiyel rakipleriniz ele alınarak analizler oluşturulur ve sunulur. Bu araştırma verileri üzerinde hep birlikte beyin fırtınası yapılır ve çözümler üretilir.

02

03

Tasarım Beyin fırtınası aşamasında ortaya çıkan mobil uygulamanın ana hatları sonucunda, kullanıcı deneyimine ve sektörünüze uygun, firmanıza özel etkileyici tasarım ortaya çıkarılarak sizin sunulur.

Yazılım Tasarımın tarafınızdan onay alması halinde alanında uzman mühendisler tarafından kodlanmaya başlanır.

04

05

İlk İçeriklerin Girişi Sizlerden aldığımız ilk içeriklerin girişi ile mobil uygulamanızı yayına açmaya hazır hale getiririz.

Sonuç Mobil uygulamanızı onay vermeniz halinde yayına açarak yönetim paneli bilgileriniz ve yönetim paneli kullanım kılavuzlarını size yollarız.

06

Rakipleriniz bir mobil uygulamaya sahip. 

Sizde doğru firma ile çalışarak etkili bir mobil uygulama ile işlerinizdeki neler başarabileceğinizin farkına varın. Unutmayın ki Cogen Yazılım müşteri odaklı çalışarak firmanızın bir adım öne geçirmeyi hedef edinmiş bir firmadır. Siz de Cogen Yazılım ailesine katılarak mobil uygulama hizmeti almak için bizimle iletişime geçin.

Hep birlikte bir adım ileriye gitmek dileği ile…

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım