X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

Yazılım Ve Teknoloji Danışmanlığı

Yazılım ve Teknoloji Danışmanlığı hizmetimiz, işletmelerin çalışma prensibini geliştirmek için ihtiyaçları ile örtüşecek teknolojik alt yapı ve bilgi teknolojileri çözümlerinin saptanması, uygun çözümleri tanımlayarak donanım ve yazılım bileşenlerinin tedarik edilmesi, sistemlerin uygulama ve devreye alma süreçlerinin uluslararası standartlara uygun olarak yürütülmesi ve sonlandırılması kapsamında verilmektedir.

NASIL YAPIYORUZ?

Yapılması gereken değişiklik ve yeniliklerin mevcut sistemlerin yapısına uyumlu olması.

Bilişim projelerine destek verecek ekiplerin kurularak, proje liderinin atanması ve proje yönetim eğitimlerinin verilmesi.

Sistemlerin herhangi bir nedenle kısmen veya tamamen çalışamaz duruma geleceği düşünülerek, verileri ve yazılımları güvence altına alacak planların yapılması.

Sistemler üzerinde bulunan işlerin; veri kaybı, virüs veya herhangi biri tarafından zarar verilmemesi için alınacak güvenlik önlemlerinin belirlenmesi.

Yazılımların lisanslarını kontrol edilmesi ve şirket yapısına uygun lisans politikaları geliştirilmesi.

Donanım ve yazılım konfigürasyonlarından beklenen performansın elde edilebilmesi ve performansın sürekliliği için yönetim politikalarının oluşturulması.

Sistemlerin güvenilirliğini ve uygulanabilirliğini yönetmek için düşük maliyet ile standartların oluşturulması.

İletişim

Cogen Yazılımın ayrıcalıklı dünyasın da sizde yerinizi alın. Projelerinizi profesyonel ekibimiz ile hayata geçirelim. Hadi hemen iletişime geçin.

Copyright © 2024 | Tüm hakları saklıdır. | Design By , Ankara Web Tasarım, Ankara Kurumsal Web Tasarım